Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Obehagliga djur

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Okej. En sak jag hatar, verkligen avskyr, är duvor. Ge mig ett kackerlacka, orm eller råtta any day, bara jag slipper vara i närheten av en duva. Stadsduvor är helt vana vid människor och som resultat vägrar de flytta på sig när man går förbi på gatan. Om de mot förmodan behagar göra det flyger de mot en istället för åt andra hållet, så man måste värja sig bort från dem för att inte krocka. Och självklart väljer de att flyga rakt över en, så man riskerar att få fågelbajs i huvudet. Förlåt om nån av er älskar duvor, men det är verkligen en av de värsta sakerna jag vet. En perfekt värld är en duv-fri värld.


Johääännaaa MAKE UP AND CLOTHES

dem vita är fina...:(

2011-04-09, 15:35:32
Hemsida: http://theniceness.blogg.se/
y

jag har också alltid varit livrädd, men har fått veta att fåglar kan inte bajsa när de flyger! så nu kan man slippa vara orolig för det iallafall haha..

2011-04-10, 18:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback