Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Love WholeFoods

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Det finns ingen mataffär som jag älskar så mycket som WholeFoods, och även om jag sagt det förut tåls det att sägas igen. De har otroligt fräsch, god mat och man känner sig alltid hälsosam man handlar där.
En sak de också är duktiga på är deras Hot/Cold Food Bar. Dit kan man gå på lunchen eller på väg hem från skolan/jobbet och köpa med sig hemlagad mat såsom lasagne och Indian Curry, eller plocka ihop en supergod sallad efter egen smak. Makalösa desserter har de också för dom som vill unna sig något extra. Den här idén finns lite överallt i USA och även när jag var i Norge och jobbade upptäckte jag att det fanns en mat- och salladsbar i varje supermarket. Dags att ta idén till Sverige också kanske? Tror det hade varit uppskattat.




Sara

Plocka ihop sin egen sallad finns nästan överallt nu för tiden här med, i mataffärer :) Men inte efterrätter!

2011-04-21, 16:40:03
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/
Sofie Lundberg, bloggar från New York

Gör det? Har bara sett i få butiker att de har små salladsbarer med inte jättemycket valmöjligheter, men det kanske har utvecklats sen jag var hemma sist :)

2011-04-21, 16:57:12
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/
hanna

Jag måste bara fråga dig om skolan du går på.

Hur i hela fridens namn hittade du den? Det var väl inte så att en dag slog det dig att du kan gå på den skolan ,det måste väl tagit ett tag att hitta en skola?Tacksam för svar om hur du gjorde då jag gärna vill veta ett bra sätt att söka upp skolor på utomlands.Vill gärna plugga i LA men det är ganska svårt att hitta skolor.:)

2011-04-21, 18:33:29
Hemsida: http://beingreal.blogg.se/
Sanna

Det skulle vara hur nice som helst med salladsbar i affärerna. Har hört att det finns men vet inte vart. Förresten - måste bara säga att jag diggar din blogg och besöker den varje dag ... och jag brukar typ aldrig kolla andra bloggar. Men jag gillar verkligen din! hehe :)

2011-04-21, 22:24:30
Hemsida: http://onesanna.blogg.se/
olivia

Salladsbar- med lite kyckling och dyl., finns faktiskt redan :) ICA i min lilla stad har det till och med (med liten menar jag LITEN)! mkt bra tycker jag :D

2011-04-22, 00:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback