Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Love this city

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Ni förstår inte hur underbart New York är just nu! Det här är ju min första vår i staden och man blir som kär. När jag kom till skolan imorse fick jag reda på att min lektion var inställd, så jag tog mig hemåt sakta i strålande sol och över 20 grader. West Village är så otroligt fantastiskt vackert och man bara älskar livet en dag som denna.


mickis

en liten fråga, okej, kanske lite personlig men i alla fall, man måste betala pengar för varje termin man studerar på ett college/universitet. Hur mycket är det på FIT och hur gör du för att betala den summan? Gör du det med lån/har pengarna/arbetar/stipendium/osv?

tacksam för svar :)

2011-04-26, 18:38:40
le party

Jag har bara varit i New York tidig vår, innan allt slagit ut. Det är nog den gråaste årstiden och ÄNDÅ älskade jag staden. Kan bara tänka mig hur det är nu. Vill verkligen tillbaka.

2011-05-16, 09:10:20
Hemsida: http://leparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback