Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lång dag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Oj, vad skönt det kommer vara när den här dagen är över. Först på morgonen har jag en gruppresentation i Team Work Development och senare ett matteprov. När jag kommer hem ikväll kommer flera tunga stenar lyft och jag kan koncentrera mig på att packa och annat roligt inför Stockholmsresan!

Och apropå ingenting tänkte jag köpa den här bikinin från Victoria's Secret innan sommaren. Antingen i mönstret nedan eller i svart. Överdelen är riktigt snygg och ger superstöd för en sån som lilla mig, som har mer än en a-kupa.


Becka

Hej!

Jag läser på samhällsprogrammet och tar studenten nu till våren. Jag är intresserad av mode och vill jättegärna jobba med det i framtiden. Drömmen är även att resa, till städer som New York och Paris. Helst av allt vill jag bo i en sådan storstad. Nu bor jag i en håla i Småland. På fredag är sista anmälningsdagen till högskola/universitet, men jag vet inte vad jag ska göra. Hoppades på att du kanske kunde berätta om vad det är du gör? Hur kom du till New York och din modeutbildning? Kan du berätta mer? Behöver all information och hjälp jag kan få!



Tack på förhand! (:

2011-04-11, 16:43:31
Julia

Jättesnygg bikini. Jag tycker att du ska ta den mönstrade :)

2011-04-11, 19:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback