Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I skolan

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer


Har haft första lektionen nu och midtermet gick bra. Det var mer en lek än ett prov och alla vann godis, kul! Tog lite bilder på min projektgrupp och klassrummet för att ni som är intresserade av att börja på FIT ska se lite hur det kan se ut. Som synes används fortfarande svarta tavlan i vissa rum. Otroligt gammalmodigt, som mycket annat här i USA. Dock är alla klassrum utrustade med projektor och dator också, så att man inte blir helt tekniskt handikappad vid presentationer och liknande. I övrigt ser skolan ut som de flesta andra skolor; rätt intetsägande och inte helt kreativt stimulerande, men fyller sin funktion.

karin

Hejsan!

Älskar din blogg!

Och jag håller just nu på skriva ett blogginlägg om din blogg så är det ok om jag lånar några bilder?

kram kram

2011-04-04, 18:13:02
Hemsida: http://lifeofkee.blogg.se/
johäänna's Make up, clothes och trams.

åååå blackboard!

2011-04-04, 18:50:40
Hemsida: http://theniceness.blogg.se/
josefin

är det många redovisningar och sånt framför klassen på skolan? och finns det många snyggingar på skolan eller överhuvudtaget i USA som i alla filmer? :)

2011-04-04, 19:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback