Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Back to business

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jaaaa, då var man tillbaka igen. Flygresan gick bra, fick två hela säten för mig själv så jag kunde sova gott stor del av tiden. Kollade The Dark Knight (för första gången) och Djävulen Bär Prada (för typ femte gången), och åt kyckling curry. Skönt att slippa mellanlanda också.

När jag kom hem väntade Karin på mig och efter en snabb dusch gick vi till Trader Joe's för att handla mat. Kylskåp och skafferi var som sagt helt uttömda, så det fick bli rätt mycket grejer. Efter en vecka av pizza, godis och bröd i mängder behövs en liten rehabilitering så jag köpte mest grönsaker, kyckling och lax.

Nu sitter jag i köket efter en god middag och regnet har precis börjat falla utanför fönstret. Det har varit otroligt varmt idag, över 25 grader och fuktig luft, så lite regn känns friskt.

Imorgon börjar skolan igen!


helena

Hej har börjat läsa din blogg flitigt och gillar den skarpt! Kan du inte visa lite bilder på lägenheten? :)

2011-04-25, 09:09:37
Linn

hej sofie, ville bara säga att din blogg är grym och jag kikar in här flera ggr varje dag för inspiration! tänkte bara kolla om ngr av dina roomies inte har typiska NYbloggar som du då jag är helt inlove i staden som aldrig sover. keep up the good work, kramkram!

2011-04-25, 10:21:44
Hemsida: http://linnperssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback