Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

IKEA day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Idag blev det som sagt en tripp till IKEA i Brooklyn. Man kan ta sig dit på två sätt om man inte har bil; åka tunnelbana eller båt. Självklart lät det andra alternativet mycket roligare så vi gick hela vägen hemifrån ner till piren längst ner på Manhattan, vid Battery Park. Tog lite fina bilder ifrån båten som ni kan se här nedanför. Det första vi gjorde när vi kom fram var att äta köttbullar med potatismos och lingonsylt. Mmm! Egentligen är kvaliteten värre än maten man fick i skolan, men det är ändå så himla gott att äta riktig svensk husmanskost efter en tid utan. Lite bostongurka som pricken över i:et så hade jag varit nöjdast i världen.

Jag hade egentligen inte någon plan vilket jag kom på i efterhand var lite korkat, men jag köpte i alla fall det som var nödvändigt för min flytt; skrivbord, klädstång, stol, lampa etc. Blev även lite doftljus, galgar och matlådor. Möjligtvis får jag åka en runda till när jag väl flyttat in på 33rd men det här räcker så länge. I den svenska matbutiken köpte jag randig kaviar, sill, knäckebröd och en MASSA onyttigheter; kanelbullar, Marabou mjölkchoklad, Ahlgrens bilar, cola-snören och flädersaft. Har bara påbörjat bilarna men är redan illamående mätt. Jag som tänkt beställa pizza. Nåja, det ska nog gå lite senare ikväll.


Lilla Karin var så fin idag i sina missmatch-mönstrade kläder.
Bakishatten på idag för Flippflopp
Anonym

hej!! vet du om karin har en blogg? :)

2010-09-19, 16:10:53
zeppa

jätte snyggt, det bruna och kappan!

2010-09-19, 16:11:15
Sofie Lundberg, NYC

tack Zeppa! Nej karin har inte en blogg. kanske borde tvinga henne att skaffa? hon hade en med en tjej som heter sanne men den har dött tror jag :)kram

2010-09-19, 17:21:41
Hemsida: http://Http://lundbergsofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback