Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Välkommen Earl!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Förlåt för dålig närvaro, men jag blir så trött av den här värmen att jag inte orkar med någonting. 34 grader har det varit idag, och även fast det är sent på kvällen nu är det fortfarande skitvarmt ute. Ge mig lite regn! Storm! Snö! Vad som helst utom den här hettan!

---

Och Gud besvarade mina böner. Precis efter jag skrev det där skrek min rumskompis till mig att på fredag kommer Hurricane Earl och hälsar på med spöregn och orkan. Hallelujah! Min första orkan, det blir spännande.


Yes, lite bilder från idag. Var först ute en runda på stan med Filippa och Karin. Gick på H&M, Zara, AA, Sephora - men köpte INGET! Guldstjärna till mig. Sen gick jag hem ett tag för att sen gå till skolan vid 18.00. Elin hade sin första illustrationsklass och jag hade min Fashion Business Practices så vi gick tillsammans. Min klass verkar jättekul. Läraren har många års arbetslivserfarenhet, han har bland annat jobbat på Macy's och på Footlocker som inköpare i ett tiotal år, så han vet vad han pratar om. Han vill att vi ska läsa New York Times, Wallstreet Journal och (det jag förmodligen kommer läsa mest av) WWD - där FIT har ett konto man har tillgång till så man slipper betala $3 om dagen.

Efter skolan var jag och Elin på vår första lägenhetsvisning! Det är en 1BR med vardagsrum och kök på 31st St mellan 2 och 3 avenyn. Jättefräsch och hyfsat stor. Om vi tar den tänkte vi göra om vardagsrummet till ytterligare ett sovrum, så att vi båda får var sitt. Vi ska fundera lite på den och återkomma.

Och som sagt, förlåt för jag är så dålig på att skriva. När Earl kommer lär det bli lite mer :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback