Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Times Square

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Eftersom jag ändå befann mig så nära när jag var på SSA bestämde jag mig för att gå och titta på Times Square innan jag tog metron hem. Försökte ta lite bilder för att visa hur det ser ut, men ingen av dem gör platsen rättvisa. Den är gigantisk och färgsprakande, och för mig representerar den allt som är New York City. Ikväll ska vi kolla på en lägenhet som ligger på 57th street - alltså inte jättelångt från Times Square - och jag hade verkligem tyckt om att bo där uppe, så förhoppningsvis är den bra.

Haha, bilden med kvinnan och papegojan är lite rolig. Försökte ta ett kort i smyg men som ni ser märkte hon det i samma ögonblick som jag tog kortet. Försvann ganska snabbt därifrån utan att vända mig om när jag såg hennes min.

Anna Torshed

Hej Sofie! Vilken känsla man får när man ser bilder från Times Square :) Som jag vill tillbaka. Ett frukost tips till dig i fall du får lgh på 57th street är Juniors som ligger precis i en sidogata till Times :) undebart mysigt. Glöm inte prova the boathouse lunch i Central Park i fall du får möjlghet.. Kul att läsa din blogg :)

2010-09-02, 12:06:39
Michaela Fjellström

Hej Sofie!

Underbara bilder! Jättemysigt att få ta en liten del i vad du gör och ser! Ta hand om dig och njut av allt stora äpplet har att erbjuda! Många pussar och kramar från Båstad

2010-09-02, 12:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback