Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The shoes.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Ganska olägligt börjar det klia i shoppingfingarna igen. Har lyckats hålla mig undan alla butiker men om jag känner mig själv kommer jag snart inte kunna stå emot frestelsen längre. Hittade en bild hos Columbine där hon har ett par helt A-M-A-ZING skor på sig. Gissade att det var av något riktigt svindyrt märkte men det visade sig vara New Look - den brittiska kedjan där jag själv köpte ett par eller två billiga skor när jag bodde i Skottland. De kostar alltså inte mer än £30 och tur för mig (min plånbok) finns inte New Look i den här stan (eller...?)



Helt underbara! Nåväl, det är tur att jag kommer börja jobba så smått snart. Ska träffa familjen jag ska hjälpa med barnpassning på onsdag morgon. Hoppas till gud att de små barnen (tvillingar, 2 år gamla) accepterar mig. Min uppgift blir att prata svenska med dem, då deras mamma är svensk och hon vill att de ska lära sig.

Fortfarande på jakt efter lägenhet, det går långsamt och är påfrestande. Men det ska nog lösa sig till slut! I värsta fall våldgästar jag Karin och Filippa MOHAHA.

(Don't worry, tjejer. jag ska inte)


Jag ska försöka lägga mig lite tidigare idag, har inte kunnat sova före två flera nätter i rad vilket resluterar i att jag vaknar sent och är trött hela dagen. Det ska det bli ändring på nu. Godnatt!

Jasmine

SUPERSNYGGA Spiror!!! KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP

2010-09-07, 19:51:06
Karin

det e väl så klart att du ska våldgästa oss!!! vi tom saknar dig när du inte är här!!

2010-09-08, 03:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback