Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nästa: nr femhundratusenett.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jaha, då var man hemma från lägenhetsvisning nummer femhundratusen. Känns det som. Den låg på 50th st och 11th avenue, i Hell's Kitchen. Lite väl långt upp men man kan ju inte vara för kräsen, plus att priset var reasonable för en trerumslägenhet. Man får ju ge allt en chans. Lägenheten i sig var hyfsad; bra storlek på rummen, vardagsrum med tv, korridor från hallen och separat kök. Problemet var läget. 11th avenue är sjukt dött jämfört med vad vi är vana vid här i Chelsea, och jag hade inte känt mig säker om jag gick hem ensam en kväll/natt. Hell's Kitchen har varit känt för att vara lite sketchy, förr höll maffiagängen och knarkarna till här. Även om det är väldigt mycket bättre nu och det har börjat byggas lyxlägenheten till höger och vänster, kändes det inte helt rätt. Stod skumma folk och hängde i hörnen, och avenyn var i princip helt tom. Inte idealt för unga tjejer alltså. Det blir en no-deal på den.

Ledsen att jag tjatar om lägenheter stup i kvarten, men just nu är det i princip det enda som uppfyller mina tankar. Man måste ju ha tak över huvudet på ett eller annat sätt.

Nog om det. Ikväll var det den stora showen för Fashion's Night Out och jag ösnkar att jag var där! Biljetterna blev sjävklart slutsålda för längesen så det fanns ingen chans för mig att se den. Istället ska jag kolla videon på hemsidan så fort den läggs upp. Tror den var spectacular.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback