Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Jeezy creezy amalia i himmelen!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Vilken otroligt overklig dag jag har haft idag. Liksom vadå, har jag suttit på Ralph Laurens visning två rows bakom Anna dello Russo? Och jag har jag sedan varit på Oscar de la Renta tillsammans med elitens elit i branschen och sett alla vackra klänningar från kollektionen OCH blivit erbjuden ett intership?

Puh, det är svårt att ta in. Jag är i total exstas, min kropp är så uppspelt att jag helt plötsligt blivit extremt godissugen. Konstig reaktion kanske men så funkar jag när jag är glad. Då vill jag unna mig. Så nu ska jag göra lite god pasta, dricka coca-cola och påbörja mina olika blogginlägg med bilder om dagen. Keep posted!

Ebba

Ååh det låter ju som en dröm. Alltihop!! Var anna dello rosso lika fantastisk i verkligheten som på bilder? :) bara så du vet så är det otroligt roligt att få ta del av ditt "nya" liv in the big city! :) det är min dröm att göra precis som du gjort/gör :) ha det underbart och grattis till intershipet! :)

2010-09-17, 22:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback