Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Internet probz

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Herreguuud vad det är irriterande när inte internet fungerar. Man märker hur beroende man faktiskt är; kolla sina mail, Skypa med familj och pojkvän, kolla facebook, skriva något man kommer på i bloggen. När man inte kan göra någon av dom grejerna blir man en aning frustrerad.

Hur som haver. Klockan är nu 07.43 här och jag ska snart iväg för att passa barnen igen, precis som jag gjorde hela dagen igår. Idag är det regnigt i NYC, tydligen tack vare nån regnstorm som heter Nicole, så det blir väl att vara inomhus och leka hela förmiddagen. Efter barnpassningen ska jag hem och packa ihop mina grejer för..

IMORGON FLYTTAR JAG!!!

Ska bli så himla underbart att äntligen komma tillrätta med alla ens prylar och känna att man verkligen bor någonstans. Elinor verkar vara världens gulligaste tjej och jag tror det kommer funka hur bra som helst. Okidoki, nu är det dags att sätta fart. Skriver mer sen om Internet kommer igång då igen. PUZZ


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback