Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fashion's Night Out 2010

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Ikväll var det Fashion's Night out, det stora eventet anordnat av Vouge och Anna Wintour som tusentals butiker i New York och över hela världen deltog i. Gatorna var absolut proppfulla av människor som hoppades på att få se kändisar och favoritdesigners, dricka gratisdrinkar, få goodiebags och spendera pengar. Vi höll oss kring 60-gatorna och 5th avenue. Det blev bl. a. besök på Prada, Barney's och DKNY. Hos Prada stod jag typ en meter från Dakota Fanning som gästade tillsammans med Grace Coddington, creative director på Vouge US. Leigh Lezark, Karl Lagerfeldts musa, DJ-ade på DKNY tillsammans med "Georgina" från Gossip Girl (ingen aning om vad hon heter) och the Olsen twins och The Sartorialist var på Barney's. Sistnämnda orkade vi dock inte stanna och titta på eftersom det var total folkstorming. Kvällens höjdpunkt, åtminstone för Chris som vi var tillsammans med, var när vi träffade Karlie Kloss, amerikansk supermodell och hans stora idol. I början av kvällen sa han till mig "It would be so great se someone like Karlie Kloss tonight" och som genom ett under stod hon plötsligt framför oss när vi skulle till tunnelbanan. Fick en jättesöt bild med dem tillsammans och det gjorde hans dag.

Alla människor var så fint uppklädda, har nog aldrig sett så mycket snyggt folk på en och samma gång. Såg bland annat en tjej med den mintgröna draperade klänningen från Burberry Prorsum-klänning S/S 10 och Prada's omtalade chandelier-skor - de var helt fantastiska i verkligheten! Det var nästan roligare att titta på folk än på kläderna i butikerna, det finns så många olika stilar och människor i den här stan. Jättehärlig kväll.


Filippa, Karin, Chris på tunnelbanan


Strassprydd hjälm som accessoar kanske skulle vara nåt


Levande modeller föreställande Barbie's Ken


Skyltfönster Prada


Att vara världens bästa fotograf kan man ju inte anklaga mig för. Det orange hårsvallet tillhör i alla fall Grace Coddington


Dakota Fanning


Tre söta


Karino, Filippino, Sofino. De är sååå himla långa, jag känner mig alltid som pygmé nuförtiden.


Skyltfönster Barneys


Barneys


Studded Louboutin's


Balenciaga-dockor


Långt där framme skulle tydligen the Olsens vara


Leigh Lezark och "Georgina"


Kvällens härligaste bild. En överlycklig Chris med Karlie Kloss

Sussi

Livet leker ser jag!

Din mamma var inne i butiken idag och berättade om ditt bloggande. Vad spännande tillvaron verkar.

Grattis till lägenheten.

Lycka till med allt.

Kram

Sussi

2010-09-11, 13:15:09
jaqueline lindmark

Hej. Åh vad kul att du skriver!! Ska du plugga eller jobba i New york?

Jag ska börja min bachelor nu på City school (cass business school), du kanske vet vilken det är?

Ha det så bra!! Kramar Jaqueline :)

2010-09-11, 16:01:16
Hemsida: http://www.improveme.se/LondonLife

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback