Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En lyckodag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ni vet såna dagar när allt går precis som man hade velat. Idag var en sån dag. Helt undebart:

1. Jag har hittat boende!!
Igår när jag (som vanligt) satt och sökte Craigslist såg jag att en svensk tjej sökte roommate. Jag svarade och det visade sig vara Elinor Samuelsson, syster till Tove som jag haft kontakt med sedan jag kom till NYC. Hon är från Helsingborg, vi har gemensamma kompisar och verkar jättegullig, så jag bad om en viewing. Lägenheten ligger jättebra på 33rd street och 3rd avenue, bara 15-20 gångavstånd till skolan. Kommer få mitt eget rum och jag längtar till jag får åka till IKEA och inhandla inredningsprylar. Det enda (lilla) problemet var att Elinor egentligen behövde någon som flyttade in direkt. Eftersom jag redan betalt fram till den första oktober här i Chelsea hade jag fått betala dubbelt men..

2. Jag slipper betala dubbelt!!
Elinor har tydligen hittat någon som kan bo i mitt rum fram till den första oktober, vilket innebär att jag kan spara ca 4000 kronor på de två veckorna fram till dess.

3. Jag tjänade 135 dollar idag!! Jobbade min första dag som babysitter åt två underbart söta tvillingar, Sophie och Gustav. De är två år gamla och riktiga små charmtroll. Passade dem idag från 14:00-23:00 och det är riktigt sköna extrapengar. Jag var ju orolig för att de inte skulle tycka om mig, men det har funkat hur bra som helst - de somnade direkt när jag nattade dem, trots att föräldrarna var ute och åt middag. Helt underbart.

4. Jag har haft en kul kväll!! Efter jobbet åkte jag hem, fixade mig snabbt och tog mig sedan till Carmine Street där de väntade på mig för att åka till en klubb. Hann inte ens dricka mina två glas vin som jag hade planerat. Vi var på 3 olika klubbar idag och jag kom in på varenda en.

Nu kom jag precis hem och har lagt mig i sängen. Känner på mig att jag kommer sova riktigt gott. Great day! Imorgon börjar Fashion Week. Godnatt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback