Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Barnpassningspass

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Matilda: Jag skrev för några veckor sedan om processen att söka till FIT, det går att hitta här: http://lundbergsofie.blogg.se/2010/august/dagens.html#comment. Hoppas det hjälper!

Hallå allihopa everybody!
Hur är läget en sån här fredagkväll/lördagmorgon-för-er? Jag kom precis hem från barnpassning, gått jättebra som vanligt. Sofie vaknade upp en stund innan föräldrarna kom och hatade mig för att jag inte var hennes mamma, men så är det ju att vara liten. Jag hade också blivit sur om en annan tant stod vid min sängkant när jag var vaknade mitt i natten. Innan dess hann jag göra storkok på pasta bolognse åt barnen. 6 portioner sammanlagt blev det att frysa in, får hoppas att de gillar det nu. Känner mig riktigt huslig.

Tyvärr tror jag den här helgen blir ganska händelselös. På måndag har jag två prov, tisdag ett quiz, onsdag en inlämning, torsdag en massa uppgifter att göra och fredag en del kapitel att läsa. SKOJ! Ska stänga in mig i lägenheten med mat och godis. Kanske gå och tröstshoppa något om jag hinner (mamma och pappa, innan ni suckar; jag tjänar faktiskt pengar).

Jag längtar SÅ mycket till fredag när jag får flytta in i mitt nya rum på 33rd street. Ska bli så skönt och jättekul att bo med Elinor. Bara att få dekorera sitt eget rum, liksom! Jag ska göra det till det mysigaste rummet någonsin skådat.

Ska försöka sova så jag kommer upp hyfsat i tid imorgon. Lär ju hända. Puss


Saknar min stora bebis DoggelitoKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback