Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

9/11 i New York

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Igår när jag powerwalkade downtown gick jag förbi Ground Zero. Eftersom det var 11 september tänkte jag att det kanske var någon slags minnesstund eller liknande där. Det var det inte. Istället möttes jag av ett demonstrationståg bestående av ett antal hundra människor. De demonstrerade mot att man ska bygga en moské bredvid Ground Zero. Jag kan förstå människor som blir upprörda över detta, det är ett känsligt ämne och man borde visa lite hänsyn genom att bygga den där moskén vart som helst annars i New York. Men som vanligt i det här landet var vissa av människorna väldigt kontroversiella i sina åsikter - och vissa bara rent knäppa.














Matilda

jag måste bara säga att jag hittade din blogg för några veckor sedan, och jag är helt fast! haha! älskar den! du verkar vara en jättehärlig människa, du skriver väldigt bra, och det är superkul att få följa med dig till new york här via bloggen! jag älskar den staden! min syster befinner sig just nu där och gör sin praktik, och jag skulle vilja byta plats på studs!

tack för en underbar blogg!

2010-09-13, 15:25:02
Sofie Lundberg, NYC

nämen vad gullig du är, tack så jättemycket för alla komplimanger. vad roligt att din syster är här också, ska du hälsa på henne något? vart praktiserar hon? kram

2010-09-13, 23:28:43
Hemsida: http://Http://lundbergsofie.blogg.se
Matilda

Nä, jag ska (tyvärr) inte hälsa på, jag är gravid och har bara några månader kvar tills bebisen poppar fram.. så känner mig lite osäker på att resa iväg så långt just nu! Men ska absolut åka dit senare någongång tillsammans med syrran, så man får lite proffsguidning till guldkornen som man missar när man bara åker dit på weekends! Hon praktiserar på ett litet företag som håller på med förpackningsdesign, och så bor hon i en villa i Brooklyn hos några bekanta till vår släkt!

Ha en fin dag! Kram till dig!

2010-09-14, 10:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback