Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Plugghelg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Åh, att vakna upp på morgonen och inse att man har körkort - vilken känsla! Nu längtar jag ännu mer till att komma hem än innan, för jag kommer faktiskt kunna köra bil alldeles själv! Underbart.

Helgen kommer bli väldigt lugn, har ett stort mid-term test på måndag morgon som jag hade glömt bort litegrann och måste råplugga till. Men för mig gör det ingenting, en lugn helg känns ganska lockande faktiskt. Jag och Elinor har bestämt att vi ska baka kakor och kolla Titanic, det räcker för mig.

Det börjar bli riktigt kallt i New York nu och därför har jag börjat leta efter en fin vinterjacka. Det är svårt för jag är inte riktigt bestämd på vad jag vill ha för sorts ännu. Egentligen gillar jag inte alls vinterjackor, de är stora och bulsiga och får dig att se tjock ut. Men en kappa räcker inte riktigt för att hålla ute kylan (tydligen ska den här vintern bli den kallaste på 1000 år?) så det får nog bli en bulsig en ändå.

Eller så skiter jag i om jag får lunginflammation (vill man vara fin får man lida pin) och köper den röda kappan nedan:


Från Zara

sofiabästissvensk

Fan va sjukt :) kollade på den jackan.. plus att jag har blusen under hahaha. Lovey dovey <3 <3

2010-11-05, 20:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback