Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Min första Thanksgiving

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår var det Thanksgiving här i USA. Under hela förmiddagen var jag och jobbade med barnen. De var ute med sin pappa så jag fick istället hjälpa till att laga kalkon och stuffing. Jag tycker om att laga mat så det var rätt kul att lära sig hur man lagar traditonell Thanksgivingmat.


Hemmalagad stuffing på G
Mitt på dagen tog jag en rast för att åka till Upper East Side och äta lunch tillsammans med Tord och Gabriella på St Ambrogio's. En jättetrevlig italiensk restaurang som dagen till ära serverade kalkon - med en italiensk touch naturligtvis.


Kalkonlunch deluxe

Så efter lunchen blev det kram och hejdå till Tord och Gabriella innan jag åkte ner till Soho för att jobba igen. Föräldrarna hade gäster och jag fungerade som lekledare för de fyra barnen närvarande. Var rätt trött i slutet, inte just för att jag tog hand om energiska barn (lite) men mer för att jag fortfarande är sjukt förkyld.

Efteråt mötte jag upp Eveline och Sara i Soho, de satt och åt middag på en av de få restauranger som hade öppet igår kväll. Eveline är min pojkväns kusin och de bor hemma hos mig denna veckan. Mysigt! Vi avslutade kvällen med en öl på en restaurang i närheten av min lägenhet innan vi gick hem i ösregnet. Trots nästan 12 timmars jobb var min första Thanksgiving ganska mysig faktiskt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback