Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite sur idag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Får spel på internet här hemma, så sinnessjukt långsamt. Vi betalar för att få en snabb uppkoppling och så får man en som är värre än den var på mitt studentrum i Skottland (där jag kunde ladda ner i supersnabba 35kb/s).

Såg nyss en reklam om programmet "Kniven på strupen" som uppenbarligen är en exakt kopia av Gordon Ramsey's "Kitchen Nightmares". Och det är väl okej, Ramsey får förhoppningsvis betalt osv. för att de använder hans idé och konceptet i sig är väldigt underhållande. Men när de tar in en kock som är en blek version av Ramsey - en som skriker, gapar, svär och gestikulerar på ett otroligt lamt sätt bara för att det ska bli "spännande TV" - då känner jag bara; snälla Sverige, kom på något eget nån gång?

Och titta här vad jag hittade. Jag sökte på LCHF-luncher för att få lite inspiration och så dök denna bilden upp:



Ja det ser ju gott ut tänker man vid första anblick, men så ser man att de har lagt RÅ KYCKLING PÅ SALLADEN!!!!! HALLÅ, FOLK KAN TYP DÖ AV RÅ KYCKLING!!!! *HYPERVENTILERAR* Vi får nu alla hoppas att ingen utgått från bilden när de tillagat den här salladen, för då är de förmodligen väldigt sjuka just nu.

Yes, jag är på lite dåligt humör idag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback