Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

KATASTROF

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
JAG LOVAR OCH SVÄR TILL GUD ATT ALDRIG MER I HELA MITT LÅNGA LIV FÖRSÖKA FÄRGA HÅRET SJÄLV!

Igår var jag otroligt trött på mitt lite för blonda hår och den utväxt som börjat synas i hårbotten så jag bestämde mig för att färga mitt hår lite. Tanken var att jag skulle få en naturlig guldblont/beige som kunde glittra ikapp med sommarsolen och dum som jag var trodde jag det skulle vara huuuuur lääääätt som heeeeelst att fixa det själv. BILLIGT OCH BRA! Mmm.

Mitt hår blev grått. Grått! Brunt med gråa skiftningar. Råttfärgat deluxe. Höll på att börja böla så fult det var. Tänk er den mesta möjliga icke-färg ni kan föreställa er. Helt livlös och dassig. Bestämde mig för att åka till Spara och köpa en ny färg. Det fick bli en guldbrun färg med röda toner. Färgen blev definitivt bättre än den första, men nu är jag så sjukt mörk och jag har otroligt svårt att vänja mig vid det. Jag tror inte jag passar i jättemörkt hår, tycker det ser ut som en peruk. Dessutom hade jag i paniken lyckats missa en massa slingor så när jag har uppsatt hår sticker det ut en massa blont skit undertill. Plus att min utväxt FORTFARANDE är ljusare än resten av håret.

Så jag akutskrev till Annika som låter mig komma dit på onsdag för att fixa till det en gång för alla. TACK ANNIKA!! Men seriöst, jag som trodde jag skulle komma billigt undan. Nu har jag redan lagt 200 spänn på att få grå/brunt hår och på onsdag blir det frisörkostnader. Gud straffar snålhet verkar det som. ALDRIG MER.



Detta är mitt hår nu. Det är mycket mörkare i verkligheten :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback