Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I <3 Spottan

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Gud vad jag älskar Spotifys nya Facebook-funktion. När jag kom hem från Mallorca var den bara där - som att jag varit utomlands ett år och all teknik förnyats gånger femhundra. Nu kan man alltså kolla vad ens vänner har för spellistor på sina privata profiler, och det blir lite som att smygläsa folks dagböcker. Utan skuldkänslan efteråt. Man kan lära sig ganska mycket om en människa genom att se vad de har för musiksmak

.. och jag har kommit fram till att jag måste ha ganska konstiga kompisar. Folk lyssnar på folkpop, techno, electro, rave, emo-stuff och andra konstigheter - sånt jag har noll koll på. Grupper som heter typ "Death and you mother" där en skränande ledsångare sjunger till rockmusik som gör en döv. Eller så lyssnar folk på "Sven-Ingvars" och "Arvingarna", något jag gissar de har tidigare dolt för omvärlden och nu glömt gömma när de uppdaterade sin Spotify-profile.

Nej jag ska inte vara dum. Smaken är som baken och det är ju bra. Nu ska jag söka vidare efter en RnB/hip-pop(ja, nytt ord jag nyss kom på som passar perfekt till den genre jag menar)/soul-själsfrände - den jag hittar får bli min nya bästis.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback