Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Äntligen lite sol!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
När jag var ute med Doglas tidigt imorse fick jag en så härlig sommarkänsla. Lukten utomhus påminde så starkt om när jag var i Florida och tidigt på morgonen (p.g.a. jet-lag) var ute och sprang i området där vi bodde. Trots att klockan då var sex på morgonen var solen uppe och det luktade fuktig sommar av alla daggfyllda växter, nästan tropiskt. Precis så var det på Margaretaplatsen och Gröningen imorse också, och då gjorde det faktiskt inte så mycket att bli väckt.

Idag ska jag övningsköra pappa till Lund och tillbaka. Har en timme eller två att döda medan han är på möte, men jag tar med mig Doglas och en bok så klarar jag mig. Om det är fint väder sitter jag gärna ute i solen. Gud vilken ångest jag hade igår över det där jävla körkortet. Känns som att jag aldrig kommer nå fram till det. Jag vet ju att jag kan köra bil, men om det är tillräckligt bra för Vägverket är osäkert. Jaja, jag får bara öva-öva-öva och hoppas att det löser sig.

Ringde Skatteverket för en stund sedan för att beställa ett "120-personbevis med alla relationer". Därmed har jag tagit första steget i den lååånga processen fram till att jag kan åka till USA i augusti.

Påminnelse to self: lämna in datorn på Jansson Data denna vecka så du kan få ett nytt skal. Mitt gamla håller på att ramla sönder.

Nu blir det frulle!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback