Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vuxenbeslut

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Såhär är det nu.
Jag vet inte om jag har sagt det tidigare, men jag har fått en intervjutid på London College of Fashion den 22 mars och det FREAKAR MIG UT. För det första vet jag inte ens om jag faktiskt vill gå på den skolan. Har hört en del bra grejer men även en del mindre bra, och vad jag än låtsas så är jag inställd på New York. Det är dit jag vill mer än någonting annat. Tyvärr måste man vara lite realistisk och inse att chansen att jag inte kommer in är större än att jag gör det. Verklighetstänk, Sofie.

För det andra; om jag nu åker på intervjun kommer jag tävla med hundratals modefreaks från hela Europa. Folk som har erfarenhet från branschen och fullkomligt-bara-liksom andas fashion. Och där kommer jag, som fick upp intresset för hela den här grejen för bara några månader sedan och knappt vet någonting alls. Det spelar ingen roll att jag själv vet att det är där jag hör hemma - hur ska jag kunna övertyga en jury (eller vad det nu är) om att jag borde få platsen framför någon fantast som drömt om detta sen de lärde sig gå? Det ska vara gruppdiskussion där man ska snacka om allt mellan himmel och jord; trender, världsekonomin, designers, framtidsvisioner, och jag är rädd att jag inte kommer kunna bidra på det sätt jag hade velat. Sen är det en personlig intervju, vilket nästan är ännu läskigare för de kommer säkert ställa såna riktigt kluriga frågor som jag inte är beredd på. Och till sist, som pricken över i:et, är det ett mattetest som man ska göra helt utan miniräknare.

Så inom 20 dagar ska jag:

1. Lära mig hela modeindustrin
2. Lära mig allt om världsekonomin (lovar de kommer fråga nåt om lågkonjukturen)
3. Lära mig matte igen
4. Lära mig att uttrycka allt detta på vacker engelska

Ni förstår kanske att jag tvekar. Borde jag åka?

louise

JA, klart du ska! Sluta. Tänk istället att du klarar det istället för att whina!!

2010-03-01, 18:49:00
Hemsida: http://louiselbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback