Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

På lördagar får man äta godis!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vilken beslutsångest jag hade igår. Först var det tänkt att gå på bio med tjejerna, sen ville några av dom bara gå till Bara Vara istället. Dock hade jag lovat min lillebror att följa med på bion så jag tänkte att han, jag och Lollo kunde gå tillsammans. Sen pratade jag med Frida Borg och hon skulle till Båstad för sista gången på ett tag och då ville jag träffa henne. Hade plötsligt tre alternativ och jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilket, betedde mig som en riktig idiot när jag hoppade från ena alternativet till det andra. Till slut pushade Lollo (som av okänd anledning verkade vilja ha ut mig ur stan) att jag skulle åka till Båstad.

Så det blev det.

Jag och Martin åkte till Frida och Leslie o hängde där hela kvällen. Vi kollade i gamla skolkataloger från typ 1997-2005 - det var kul. Somnade vid tvåtiden med 1984 av Georg Orwell i huvudet (ja, alltså, jag hade läst den och sen bara släppt den när jag somnade)

Nu har jag ont i huvudet och känner mig lite allmänt risig. Tror jag hade någon slags feber i morse. Ska gå ut i Helsingborg ikväll var det ju tänkt, får se hur det blir med det. Förhoppningsvis mår jag bättre sen. Jag vill köpa massvis med godis och annat onyttigt att kurera mig med.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback