Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Gray day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Det här är synen utanför mitt fönster just nu. Sverige är verkligen inte vackert i dåligt väder. Färgskalan går från grått till grått, i olika nyanser. Och det bara regnar..

Men nu ska vi inte klaga, jag är ganska glad ändå. Igår kom Sofia hem och vi hade mysig hemma hos henne tillsammans med Daniel och Filip. Om några minuter ska hon komma och hämta mig, ska ut till Torekov för att hälsa på Dogge (och resten av familjen såklart) och ta en promenad. Eller så kanske vi hoppas promenaden och sitter inne med en kopp te istället.

Idag händer ett av följande alternativ.
1. Vi åker till Göteborg
2. Vi gör ingenting

Första alternativet låter onekligen roligare  Om vi åker dit blir det för att umgås med killarna och festa. Lite svensk studentfest hade varit kul att uppleva faktiskt. Men saken är att idag passar det sig egentligen inte så bra att åka till Göteborg pga olika anledningar. Plus att vädret suger.

Nu kommer nog Sofia. Ciaocu


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback