Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Good n' bad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Okej idag har jag good news och bad news. Man börjar alltid med de dåliga.

Bad: Fick mitt brev från FIT igår. Det stod inte att jag INTE kommit in, men de har satt mig på en Wait List. Även om det gör att man inte ger upp hoppet riktigt ännu så känns chansen nu minimal att jag faktiskt ska komma in. Litt tråkigt.

Good: För cirkus 5 minuter sedan när jag kollade min mail såg jag att jag fått ett offer från London College of Fashion; de vill att jag ska börja där i höst och det enda kravet de har är att jag skickar in ett engelskatest. De vill ha IETLS men har frågat om det går bra med TOEFL (som jag ju redan gjort) också.

Sådär ja, nu har jag många saker att fundera på. Fast inte just nu för idag ska jag till Norrköping och jobba hela helgen på en mässa. Bo på Elite Plaza Hotell helt ensam, åka första klass tåg med trerättersmeny på hemvägen. Oh, the good life.

Sanna

Sofie! Ge inte upp! Om det är här du vill gå, ska du inte nöja dig förrän du står här med dina väskor!

Tänk verkligen igenom ditt beslut, och vad du vill göra mest. Om du inte kommer in så kan du alltid söka igen till våren! Tappa inte hoppet, vi håller tummarna här borta.

BTW, grattis till att du kom in på skolan i london :)

2010-03-26, 19:17:51
Hemsida: http://streetsofnyc.blogg.se/
Sanna

Jag väntar fortfarande på mitt svar. Ångest. Lycka till!

2010-03-29, 23:46:07
Hemsida: http://sannaintheusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback