Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Not loving mondays

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ny vecka, nya saker att ta tag i. Eller nja, samma saker egentligen. Det tar liksom aldrig slut. Den här USA-ansökan går på mina nerver men nu verkar det släppa på åtminstone några punkter. Det ska nog bli bra till slut.

I fredags var det studentfirande för Lollo hemma. Trots regn och kyla var det en kul dag med massa släktningar, god mat och vin. Lollo fick en MacBook Pro den borstkämdingen. Efter mottagning hemma åkte jag och Sofia till Robins student och senare på kvällen hamnade jag hemma hos Conrad Strebel. Gud vad jag är tacksam över att vi hade så fint väder på vår student. Jag blir sjukt påverkad av vad det är för väder och om vi hade haft regn hela dagen hade jag kansek haft svårt att hålla humöret uppe. Fast jag vet inte - lite champagne brukar lösa de mesta såna problem.

Nu ska jag försöka piggna till så jag kan ta mig till Madison senare. Är halvsugen faktiskt, men skitsamma.

För någon vecka sedan var det the CFDA Awards i New York och jag hittade några klänningar som jag tyckte var ganska underbara. Vashego.

1. Marc Jacobs
2. Diane von Furstenberg
3. Michael Kors - mmmmjagvillhadennununu
4. Alexander McQueen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback