Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

new stuff

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
För att fira att jag fått nytt jobb shoppade jag lite i lördags.
1. Klänning, Bikbok
Fick sy in axlarna en aning då de hängde ner en del. Hade på mig den på Pepes men vet inte om jag kände mig så snygg. Wello, mönstret är jättefint i alla fall!
2. Linne, Fashion Against Aids, H&M
Försökte hitta lite mer grejer från kollektionen men på H&M Väla hade de fått in typ fyra olika saker. Detta kommer va fint i sommar med en liten hög kjol eller jeansshorts.
3. Tyllklänning, Bikbok (för 49 kronor!!!)
Alltså, seriöst. Tyllklänning is the shit! Kommer se ut som en mintgrön version av Carrie när jag går omkring på Helsingborgs gator och blir nerskvätt av bussar med min bild på. Vet inte när, hur och var men den KOMMER användas. Jag svär på liiiivet.

Fick en goodiebag på Bikbok också. De firade något slags jubileum och hade till och med egen DJ i butiken (wooow). I min påse fick jag två fula halsband och ett läppglans som såg ut som en burk läsk. Thänk jo väry match. (det är tanken som räknas)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback