Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En kväll i Köpenhamn

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår hade jag en riktig mysdag. Efter att ha övningskört pappa till höger och vänster, ätit muffins med Paulina och fått lite färg i solen tog jag och mamma bilen till Köpenhamn. För en vecka sedan bestämdes det att vi skulle träffa Tord, som var några dagar i stan och jobbade, på en restaurang vid Strandveien.

För det första, har ni kört längs Strandveien från Helsingör till Köpenhamn? Helt undebart vackert! Kändes inte som att man bara var några kilometer hemifrån, utan att man körde på en lyxig strip i LA eller något. Man kör förbi mansion efter mansion, gigantiska vita lyxhus med gigantiska gröna trädgårdar som ligger precis vid strandkanten. Det fick mig att för första gången i mitt liv fundera över att flytta till Danmark.

När vi kom fram till restaurang MASH visade det sig vara ett otroligt fint, trendigt ställe och det var så kul att träffa Tord. Efter allt han hjälpt mig med (kontakter på FIT bl. a.) och som han fortfarande hjälper mig med (kontakter i New York överhuvudtaget, boende, tips, råd) var det jätteskoj att äntligen få ses. Det första han gjorde var att ta upp två presenter från en Hermés-påse; en till mamma och en till mig. Jag fick en jättefin kofta och mamma en sjal, båda från Ralph Lauren (såklart). Sen åt vi en underbar middag bestående av American steaks med fries och bearnaise (godaste jag ätit!) och rabarber/lakrits-glass till dessert. Verkligen en härlig kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback