Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Acheacheache

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag kan inte säga att jag mår som jag förtjänar för ärligt talat tycker jag inte någon förtjänar att må dåligt bara för att man druckit lite kvällen innan. Men ja, min fysiska hälsa är inte på topp idag. Jag vaknade halv nio, vilket alltid är ett dåligt tecken och efter det har jag haft några jobbiga timmar med huvudvärk och illamående. Nu är jag dock bra nog att sitta upp så jag tänkte jag kan skriva lite om igår.

Det var superkul igår. Vi började hos Nicole där hon bjöd på middag i sin superfina poolhuslägenhet. Det var kul att träffa Nicole, Sandra, Alex och alla andra tjejerna som man inte träffat så mycket på länge. Och vi åt världens godaste chokladmousse med färska bär och grädde till efterrätt! Vi var hos Nicole till lite över elva då Pau körde ner oss till Carmellow på Bakom. Skulle vara nån DJ från Stockholm (?) där som tydligen var värsta grejen, men jag har ingen koll på DJ:s så det märkte jag inget av. Det var i alla fall kul, men efter ett tag började jag må lite sådär, tror det var champagnen vi fick som jag fick ont i huvudet av, så jag tog en taxi hem.

Idag ska jag bara ha en riktig mysdag där jag inte gör någonting alls. Såg att det är maraton på My Super Sweet 16 UK på MTV, funderar på att bänka mig framför det.








Johanna är söt







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback