Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Godmorgon i stugan

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Såhär tidigt har jag inte varit uppe på flera år känns det som. Och det pinsamma är att klockan ändå är halv nio! Behövde egentligen inte stiga upp, men kände att det är lika bra att vänja sig för just nu är det typ självmordstankar som dyker upp i samband med tidiga morgnar.

Idag ska jag till tandläkaren och slutföra en rotfyllning jag gjorde innan jul. Tandläkaren sa att att "eftersom tanden är död så behöver du ingen bedövning". PFF, kan man lita på det? Tänk om den är lite, bara liiite, levande? Min smärttröskel sträcker sig ungefär till ett lätt nyp i armen så jag tar hellre en liten spruta för att slippa obehagliga överraskningar.

Eftersom jag fått min lön idag ska jag unna mig lite sushi (yepp, så fattig är jag) för det har jag inte ätit på fem månader. Mmmm, har legat och tänkt på hur gott det kommer bli sen igår kväll. Sen ska jag jobba lite på Juvel&Design och förhoppningsvis är det guldhalsband jag beställt från Max (guldsmeden) klart. Hittade inspiration från Jak & Jils Blog för några veckor sedan:



Självklart ska det stå ett S på mitt. Ett varje-dag-halsband som jag aldrig kommer tröttna på! Funderar på att även göra ett i silver.

Jaja, efter jobbet åker jag till Martin och myser. Kanske skriver senare nu när jag börjar få upp tempot.

Godmorgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback