Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bröllopmässa på Valentine's Day

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Usch jag vaknade inatt av att jag svettades som en gris, bokstavligt talat! Var HELT genomblöt och var tvungen att slänga av mig mina kläder för att inte kvävas av värmen. Hur normalt är det? Min gissning är att det beror på övertrötthet. Hade en låååång dag igår.

Det var ju Bröllopsmässa i Malmö så klockan 06:00 gick jag upp ur min säng för att göra mig mässfin och sju lämnade vi Helsingborg. Mässan hölls på hotell Hilton i Malmö, i Svansjönsalen som är en stor balsal med gigantiska kristallkronor och speglar. Det var vackert. Sen att många av de andra utställarna inte verkade fatta att man på mässor bl. a. borde ha en snygg monter och vara trevlig mot sina kunder är en annan sak ...

Träffade roligaste killen. Han "hette" Rud Stewart och var en Rod Stewart-lookalike som verkligen var helt sjukt lik. Han var inte heller speciellt nöjd med hur mässan var upplags så han kom till oss i vår monter och satt o snackade istället. Tydligen får han vara med på riktiga-Rods fester som stand-in typ, när gamlingen själv inte orkar festa ordentligt. Han har även blivit förföljd av paparazzi och brukar få gratis middagar i Asien. Han var kul att prata med.


I övrigt var det lite modevisningar, lite shower med gruppen Gentlemen och en präst som stod och berättade för de blivande gifta hur man vigs borgeligt. Det kunde varit en riktigt bra anordnad mässa och egentligen ska vi inte klaga för vi hade fullt i vår monter mest hela tiden. Som enda juvelerare på plats hade vi många människor som letade efter vigselring.

Klockan halv sju åkte vi från Malmö. Jag åkte direkt till Martin och vi Valentine-skålade i champagne. Inget ordentligt firande alltså, men alltid nåt. Sen kollade vi på film trots att jag höll på att dö av trötthet och nu har jag sovit i typ sex timmar men behöver nog sova i sex timmar till.

Jahapp, det var min gårdag. Nu ska jag vila lite till.
Puz


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback