Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The September Issue

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Är halvvägs inne i The September Issue, filmen om Vogue's chefredaktör Anna Wintour, men tar en liten paus för att skriva. Vilken person, Anna Wintour. Mäktigaste kvinnan i modevärlden - och därför en av de mäktigaste kvinnan i "riktiga" världen också. Jag har aldrig sett någon med den typen av iskalla, respektingivande aura som hon verkar inneha.

Filmen är väldigt intressant, speciellt för någon som är intresserad av industrin. Den får en att inse att det är en av de tuffaste branscherna i världen och att man måste ha rejält med skinn på näsan för att klara av den. Förhoppningsvis har jag det som krävs.

En sak som förvånar mig är att de flesta på Vogue-redaktionen ser ut som vanliga människor. Alltså inte översminkade, pinnsmala modelltyper utan normala (om än smala) kvinnor i 25-40årsåldern som allihop känns ganska naturliga. Även om creative director Grace Coddington tidigare varit modell är hon inte längre någon skönhet. Men jag vet inte, kanske man påverkats av The Devil Wears Prada (som är baserad på Wintour) och förväntat sig att allt är som i filmen.

Nej nu ska jag kolla vidare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback