Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Måndag

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Åh vad ledsen jag blev nu imorse när jag vaknade och insåg att jag missat Grammy Awards. Det är så kul att kolla på uppträdanden, alla vackra klänningar och intervjuer med artisterna. Jag gillar när man upptäcker vad för sorts personligheter artisterna har och blir förvånad över att de faktiskt också är människor - och ofta väldigt trevliga/roliga/excentriska sådana.

Just nu längtar jag bort. Inte bort-bort, för jag vill ju vara med min pojkvän och vänner här hemma så mycket som möjligt, men jag är trött på vädret och på det "lilla Sverige" om ni förstår vad jag menar. Om jag kommer in på skolan jag sökt till blir jag världens lyckligste människa. Världens lyckligaste. (Ska se till att Martin flyttar med mig så är mitt liv perfekt)

Nej nu ska jag kolla på den här videon jag hittade. Hejdå!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback