Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lazy life

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Godmorgon.

Fast det är ganska sent. Typ eftermiddag. Vanligtvis hade jag haft ångest över att vakna såhär sent. Men det är söndag, så skitsamma. Skulle egentligen gå ut igår men alla celler i min kropp stretade emot och ville ha en mysig hemmakväll istället. Hemma hos Martin men ändå. Vi åt pizza, chips och grönskaker med dipp, godis och läsk medan vi kollade på melodifestivalen - som ett riktigt svennebananpar :D Men det var mysigt.

Vi såg även New Moon. Andra gången för mig, men första gången var i Skottand då jag hade min hysteriska tandvärk så denna gången kunde jag kolla filmen på riktigt. Den är faktiskt väldigt bra, med tanke på att den har mycket att leva upp till.

Idag ska jag nog inte göra så himla mycket. Mysa med Martin, kolla film, äta korv (köpte jättegoda korvar igår!!) och bara lata mig. I veckan ska mamma till Göteborg och jag hade gärna följt med men ska jobba onsdag och fredag så det går inte. Men men, afterwork på onsdag blir kul.

Hittade en ny blogg jag inspireras av: http://sophiesfashion.blogg.se/

Tjoha.

Sylvia

Ska bli kul på Onsdag...synd du inte kunde hänga med till GBG, men att jobba är väl ganksa ok oxå, eller?

2010-02-23, 19:30:16
Hemsida: http://familjenolsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback