Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Just right, just right, right, right.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Det är ju inget ovanligt att man blir får s.k. arbetsskador när man jobbar länge på ett ställe. Jag kommer t ex ihåg hur jag, efter att ha jobbat i glasskiosk en hel sommar, 'slog in saker i kassan' i mitt huvud så fort jag gjorde någonting. Typ: jag brer en macka = 23 kronor i huvudkassan.
Låter konstigt men det är säkert många som känner igen sig.

I smyckesbutiken jag jobbar i nu blir man också arbetsskadad och det kan bli tråkigt för plånboken efter ett tag. Man får nämligen ett sug efter smycken H-E-L-A tiden. Så fort det kommer in någonting nytt slänger man sig efter det för att se om man kan tillföra något till den privata samlingen. Och idag var inget undantag. Vi fick nya grejer från danska märket Heiring och bland annat fanns det en kollektion av mintgröna ametistsmycken. Jag resonerade som så:
1. Jag har ett presentkort som jag kan använda.
2. Ametister är trots allt min månadssten.
3. Jag såg en sjukt snygg mintgrön klänning på H&M som hade varit skitsnygg till.

Så det blev ett mintgrönt hänge och en silverkedja till. Att jag nu måste gå och köpa klänningen i samma färg på H&M är en annan sak..

När vi ändå är inne på smycken; mitt absoluta favoritmärke i butiken är Pianegonda. Det är ett Italienskt märke med mycket vackra, stilrena smycken i silver, guld och stenar. Under tennisveckan hade jag på mig ett par av deras örhängen varenda dag. Jag gjorde ett litet önske-kollage. Låt för all del inte mig stoppa er om ni känner lust att ge mig en present eller två.



Förresten, Robin Thicke är bäst i världen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback