Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Helgens bravader.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår var jag hos farmor och farfar. Det är inte ofta jag hälsar på dem, även om de inte bor längre bort än Kristianstad. Blir liksom aldrig av och det ger mig dåligt samvete. Men igår var jag där i alla fall, med Josef, pappa och farbror Claes. Medan bröderna och Josef städade ur källaren var jag och farmor på promenad. Vi pratade om livet och annat mysigt man bara kan göra med sin farmor. Sen höftade vi fram köttfärslimpa som blev mycket godare än vad man kan tro när man gissar ingredienser.

I fredags gjorde jag ingenting speciellt då jag skulle iväg tidigt, så helgen har varit mycket lugnt. Onsdag och torsdag var mina actiondagar (after-work onsdag och kvällsfika med girlzen onsdag), så det får räcka för en hel vecka. Fast nu är jag festsugen igen.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback