Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

We are great.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Trots huvudvärk och på gränsen till svält har det varit en bra dag. En sådär dag när man får saker gjort och det känns som en sten lyfter från hjärtat.

Vi hade vår advertising rehersal presentation för vår lärare idag. Den här läraren är ganska bra men säger alltid exakt, exakt vad han tycker. När man kombinerar det med höga krav är det många saker som han kan tycka är fel i en presentation för honom. Vi hörde om andra grupper där vissa börjat gråta, andra börjat skrika eller bara blivit sjukt deprimerade för att de fått så dåliga omdömen av honom. Vi räknade alltså med att få en massa kritik och det innebar att alla var rätt nervösa inför presentationen. Vi tog oss igenom den i alla fall och väntade på skällsorden. Vet ni vad han sa?

"Terrific. Great work. I have nothing to comment on"


Gissa vilka som var gladast på FIT efter det? Vad härligt det är att känna sig bra!

Så nu sitter jag och firar genom att plugga lite till. Tråkigt men samt. Finns inget sätt att undgå den här tortyren. Jag tröstar mig med att om en vecka sitter jag på ett flygplan på väg hem.

Och lite Häagen-Daaz.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback