Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Självmordsbombningen.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Har nu suttit en stund och kollat igenom artiklar på Aftonbladet och andra nyhetssidor om självmordsbombningen i Stockholm. Jag tycker det är fruktansvärt obehagligt att tänka på hur nära det var att vanliga intet ont anande människor sprängdes till döds i Stockholm i förrgår. Man tror som svensk att man går säker för terroristdåd, att sådant bara händer utomlands. Nu vet vi bättre. Jag blir otroligt arg och ledsen på samma gång när jag tänker på att det faktiskt finns människor som är beredda att dö - och döda - för religion. När det inte finns någonting som skrämmer är man absolut livsfarlig. Jag hoppas och ber att det var första och enda gången detta händer i Sverige, men jag tror tyvärr inte det är så. Vi lär få uppleva fler dåd av detta slaget och det gör mig rädd. Det finns så mycket ondska i världen och hur mycket vi än försöker kommer den aldrig kunna utrotas helt.

Låt oss bara hoppas att herr idiotsprängare sitter i helvetet på en hög med snor och gråter istället för tillsammans med de av religionen utlovade 72 oskulderna. Det är det minsta vi kan begära.

saga

SOFIE! Snap out of it. Du är smart!! Hela terror grejen är fake. Det är ett påhittat hot "utifrån" för att vi ska vara rädda. För att vi ska bygga upp fördommar, och inte ifrågasätta. 9/11 var ett inside job! Världen styrs av banker och corporate interests som TJÄNAR mer på om du och jag går runt och är rädda för terrorist hot. Vi shoppar mer (hela julen har blivit den största hyllningen till det statism (http://www.merriam-webster.com/dictionary/statism) samhälle vi lever i) vilket är det ända vi är till för i detta samhället.... Det skulle gå otroligt dåligt för den styrande makt eliten (för det finns en sådan elit, kalla det conspirations teorier om du vill, googla tex bilderberg group) det skulle gå otroligt dåligt för dom om du och jag vaknade upp filosofiskt och insåg att alla människor är lika, att vi FAKTISKT BRYR OSS PÅ RIKTIGT om människor på andra sidan jordklotet även om vi aldrig kommer träffa dom personligen, om vi FAKTISKT insåg att det ända vi har är oss själva. Det kommer ALDRIG finnas något utifrån som kan hjälpa oss..... Sofie... du som bor i new york borde kolla upp We Are Change.. Utbilda dig i det som är verkligt..det som är på riktigt..... OCH som jesus sa And you shall know the truth, and the truth shall make you free....

2010-12-20, 23:24:08
saga

som du säkert inte har missat så har svenska politiker hart nära kontakt och gjort överenskommelser med amerikanska lobbyister av olika slag. Tex så att usa ska få tillgång till information om oss svenska medborgare (tex genom sjukhus, skolor, polis, övervaknings kameror i matbutiker, you name it...) Vad dom också ville var att få tillgång till svensk internet trafik (rysslands internet går genom sverige) men det fick dom inte... men vad tror du händer... TA DAAA; en terror attack i sverige, och nu har dom full tillgång till allt dom vill. SUPPORT THE WAR ON TERROR; fortsätt lyssna på massmedia, ta dom seriöst......

2010-12-20, 23:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback