Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Santacon

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer


Blev lite förvånad imorse när jag gick till skolan och upptäckte att gatorna var fyllda av människor utklädda till tomtar. Först såg jag bara en och då reagerade jag inte (det här är New York, man har slutat reagera på underliga saker). Sen såg jag ytterligare två och började ana att nåt skumt var på gång. Sen möttes av det här glada gänget i East Village. Var tvungen att sms:a min NYC-veteran Elinor och det visade sig att det idag är något som heter Santacon. Vet inte riktigt vad det går ut på, men man ska klä ut sig till tomte, tomtenisse eller något liknande för att sen gå runt till olika stationer i stan och - vad jag fattade det som - dricka alkohol. En barrunda med tomtetema alltså.

Sandra

Santacon går i stortsett ut på att ha kul och sprida glädje. Jag deltog i det här i London i lördags, det var skitkul. :)

2010-12-13, 22:08:02
Hemsida: http://sandraaandersson.blogg.se/
Alex

haha, samma sak här (san francisco)!

2010-12-14, 14:10:03
Hemsida: http://monki.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback