Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

ODLR intern i vår eller höst?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag fick förresten svar från Oscar de la Renta idag. De vill att jag kommer och internar hos dom nästa termin. Det tog sådan tid för dom att höra av sig att jag trodde de struntat i mig, men tydligen inte. De hade ju precis sin pre-fall show så det är förståeligt om dom har haft annat att tänka på än interns.

Vanligtvis hade jag hoppat av lycka över det här, men tyvärr har det dykt upp lite problem. För det första är jag inte här förrän den 28 januari, och de vill att jag börjar direkt efter nyår. För det andra har jag inte lyckats knåpa ihop mitt så det passar att jobba samtidigt, just nu har jag lektioner i princip varje dag. Och för det tredje vet jag inte ens om jag med mitt Visa har lov att göra internships förrän i termin tre.

Det absolut bästa hade varit att göra det där internshipet nästa termin, och det skrev jag också till tjejen på ODLR. Får se vad hon säger. Är i alla fall glad att de ville ha mig där, det betyder att jag åtminstone inte totalt gjorde bort mig på den där intervjun!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback