Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mitt 2010

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu är det en dag kvar av tvåtusentio och det känns lägligt att sitta och reflektera lite över vad som har hänt det senaste året. Så här är en liten sammanfattning av händelser som har påverkat mitt liv på ett eller annat sätt:

- Jag flyttade hem från Skottland
I december 2009 lämnade jag in min withdrawal-ansökan till Heriot Watt och i januari 2010 åkte jag tillbaka för sista gången för att hämta alla mina grejer. Det var lite sorgligt att lämna mina vänner, men samtidigt väldigt spännande att ge sig ut på nya, då ännu okända, äventyr.



- Jag fick gjort mitt S-halsband
Max på Juvel & Design hjälpte mig att göra mitt älskade lilla guld-S i januari, och sen dess har jag inte tagit av mig det.

- Jag firade världens mysigaste midsommar
Midsommar brukar ofta bli lite halvplanerat och sista-minuten ihopslängt, men i år lyckades vi verkligen få ihop ett superkul gäng hemma hos Daniel och fira en ordentlig traditionell svensk midsommar.



- Jag åkte till Mallorca med min älskling.
I sista minuten bestämde jag och Martin oss för att åka på semester. Vi åkte ospecifierat vilket var en riktig chansning, men vi hade tur och hamnade på ett jättefint hotell i perfekt läge. Hade en jättehärlig vecka med sol, bad, god mat och mys.

- Jag blev blond - sen brunett igen.
Fick för mig att jag var trött på att vara brunett så jag gjorde den mest drastiska hårförändring jag någonsin vågat mig på. Var nöjd ett tag, men när jag sen försökte mixtra själv hemma och blev gråhårig bestämde jag mig för att hålla mig till brunt - enklast så.



- Jag var i London på intervju för London College of Fashion.
I april åkte jag till UK och intervjuades för LCF. Det gick bra, jag kom in och bestämde mig i princip för att börja där. Ödet visade sig dock ha andra planer för mig. (har ingen bild från London så det blir en från dagarna innan när jag var och hälsade på killarna i Göteborg)

- Jag fyllde 20 år
Eftersom alla mina vänner antingen var ute och reste eller pluggade utomlands hade jag faktiskt inte världens mest spektakulära födelsedagsfest, men jag och Johanna hade i alla fall en litet firande hemma hos hennes syster. Mysigt.

- Jag flyttade till New York!!!
Antagligen det största som hänt mig i mitt liv hittills.



- Jag var på Ralph Lauren och Oscar de la Renta fashion shows.
En dröm som jag fortfarande inte riktigt kan förstå har hänt på riktigt. Fick mig att ännu mer inse att modeindustrin är precis rätt för mig.



- Jag var och hälsade på Martin i Stockholm
Innan jag åkte hem till Helsingborg för julfirande var jag hos Martin några dagar. Världens bästa några-dagar jag någonsin.


- Jag flyttade ihop med bästa roomien Elinor
Efter en månads intensivt lägenhetssökande hade jag nästan gett upp på att hitta något bra. Men då kom Elli som en ängel från ovan och erbjöd ett rum att hyra. Perfekt läge, perfekt rum, perfekt rumskompis.



- Jag var på Heidi Klums halloween-fest.
Klum har ett årligt halloween party i New York, denna gång hölls det på Lavo. Jag och Elinor blev ditbjudna och var utklädda till fågel/nerdy girl. Sjukt kul att se Heidi och Seal dansa loss på dansgolvet hela kvällen.



- Jag fick besök av mamma
Under fyra dagar var mamma i NYC för att hälsa på. De sista dagarna bodde hon hemma hos mig. Vi shoppade, åt på restaurang, promenerade och allt annat man ska göra när ens mamma hälsar på.


- Jag umgicks (om än alldeles för lite *liten pik*) med Karin och Filippa
De hjälpte mig helt sjukt mycket när jag skulle söka in till FIT och när vi sen träffades visade de sig vara världens gulligaste tjejer som jag har haft mycket kul med. Nästa termin får vi försöka träffas oftare, SÅ långt ifrån varandra bor vi faktiskt inte.



- Jag sjöng och dansade till Svingelskogen- och Disneysånger med mina syskon i köket.
Dagen innan julafton hade jag, Louise och Josef ett litet dansmarathon i köket. Vi såg säkert extremt löjliga ut, men vi hade väldigt kul tillsammans. Svingelskogen is the shiet.

- Jag fick säga hejdå till en fin familjevän
Vår lille lånehund Lakrits fick åka till hundhimmelen. Vi var alla beredda på det eftersom han var så gammal, men det är ändå sorgligt. Han är saknad.

Sammanfattningsvis har jag haft ett bra år. Ett händelserikt år. Tror jag kommer minnas år 2010 hela mitt liv, för det är så mycket stora förändringar som har skett och det mesta har varit bra. Nu hoppas vi på att 2011 blir lika, om inte mer, intressant och roligt. Lika minnesvärt.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback