Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lyckad pälsjakt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Precis hemkommen från en liten rundtur i stan. Först i skolan för att göra dansen vi ska ha som slutprov i Jazz Dance, sen vidare till East Village för att hitta en pälsjacka. Har länge velat ha en men av någon anledning inte tagit mig tid. Nu hittade jag en jättefin i en second-handbutik på 7th street, Village Style. Dock vet jag inte om det faktiskt är äkta päls eller faux. Den känns lite fauxig och ägaren kunde inte säga med säkerhet (inga lappar i) men vad gör det, den är jättefin och för 75 dollar spelar det ingen roll vad det är för något!

Ikväll ska vi gå Lucia-tåg på Hudson Terrace för en svensk organisation, International Swede. Det är alltså en skandinavisk fest med Lucia-tema och vi tjejer har anmält att vara med i Luciatåget. Känns inte riktigt som min grej om jag ska vara ärlig, jag har inte sjungit Luciasånger sen jag gick i typ sexan, men det ska faktiskt bli himla kul. Och jag ska äta en miljon lussekatter!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback