Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lucia på Hudson Terrace

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vaknade klockan tolv, d.v.s. alldeles nyss. Tror jag behövde lite somn efter en rätt hektisk vecka - om inte annat för att få lite energi för nästa pluggrace med start imorgon. En essay, en dansuppvisning och ett prov i excel står på schemat för måndag.

Så igår var det Luciatåg. Vi träffades allihop först på Scandinavia House för att träna lite sånger och bestämma Lucia. Vi lottade och blev Elinor som fick vara Lucia! Sen gick vi hem i några timmar för att åka till Hudson Terrace vid 11-tiden. Hudson Terrace är alltså en klubb som International Swede hade hyrt för kvällen och vi fick ett litet "green room" där vi kunde byta om och öva. Klockan ett, när stället var fyllt med folk, började tåget och vi stod på en liten scen och sjöng. Publiken var ju en aning förfriskad vid det här laget så vi fick mer applåder och skrik än jag nånsin fått i mitt liv tror jag.

Det var i alla fall en superkul upplevelse, hur ofta får man chansen att gå Lucia i New York liksom? Jag har inte gjort det här sen jag var liten så det kändes nästan lite nostagiskt och det var kul att se hur mycket publiken tyckte om det. Folk kom fram efteråt och frågade mig "That was beautiful but.. what was it for?" Kan tänka mig att det är lite konstigt för amerikaner att förstå vad det gick ut på. Efteråt stannade vi och dansade ett tag, innan vi stack hem vid tretiden.


















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback