Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Insane?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Skummaste grejen igår kväll.

Vi var ju på kryssning i helgen (berättar mer senare) så igår när jag skulle sova för natten gungade det fortfarande i huvudet på mig så fort jag blundade. Hade för mig att jag varit med om det innan, att man får någon slags eftersläng av sjösjuka när man varit ute på havet, så det oroade mig inte jättemycket. Däremot var det andra saker som fick mig att fundera på om jag inte blivit mentalsjuk. Så fort jag försökte blunda så jag bilder framför mig av konstiga bakelser, kroppsdelar som spändes åt fel håll, folk som sjöng obehagliga saker. Jag bad Martin sätta på TVn för att distraheras, men då klarade jag inte av att höra bakgrundsmusiken till Leif GW Persson-programmet vi tittade på.  Efter en stund började jag till och med bli lite rädd för Martin. Min hjärna var helt knäpp alltså. Jag hade precis sett Shutter Island, kanske det triggade några slags fantasier i mig p.g.a. trötthet och jetlag. Förhoppningsvis var det en engångsgrej. Obehagligt var det i alla fall.


Anonym

Hej har du någon e-mail jag kan kontakta dig. Skulle gärna vilja veta lite om FIT, tänker eventuellt söka dit nästa höst.

2010-12-23, 10:32:09
Caty

Ah! Jag gick ut och shoppade dagen efter och trode att jag skulle svimma. Allt började plötsligt gunga och jag var tvungen att stödja mig mot räcken för att typ inte vingla in i folk. Fattade inte vad som hände så jag tog en shoppingpaus för att käka en sallad, trode jag hade nån extrem näringsbrist elelr nått :D. Skitläskigt faktiskt.



Förresten, "folk som sjöng obehagliga saker", det var inte ljudet av fulla tanter som sjöng dansbandslåtar då? ^^

2010-12-27, 23:39:24
Hemsida: http://www.iamcaty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback