Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fetma och lite sånt där

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Hello alle beide.

Trodde jag var nästintill odödlig (oförmögen att bli en fetknopp) och har därför satt rekord i onyttighetsätning de senaste dagarna. Kan inte minnas när jag åt så mycket pasta, bröd och sötsaker sist. Men frosseri är ju som sagt en dödssynd och de extra pepparkakorna börjar sätta sig kring midjan. Icke bra. Får försöka skärpa mig, kan ju inte åka tillbaka till USA och vara större än när jag åkte. Ska ju om något vara tvärtom.

Har dödens tandvärk som jag försöker bli av med genom att äta anti-inflammatoriska tabletter. För er som inte vet är mina tänder skadade p.g.a. en olycka när jag var liten, men det är en lång historia så i korthet: de är extremt känsliga och går sönder en gång i kvarten ungefär. Just nu är det framtanden som plågar mig. Håller tummarna för att slippa tandläkarbesök, får se om turen är med mig.

Så med dessa trevliga små uppdateringar om mitt liv ska jag nu kolla vidare på .. vad det nu är vi kollar på på TV:n.

Förresten, har fått lite förfrågningar från tjejer som vill söka till FIT. Det är kul att jag kan inspirera och jag hjälper mer än gärna till om ni har några frågor. Kontakta mig på [email protected] så kan jag svara lite mer ingående.

Ciao!

Zeppa

Ja, vilket fantastiskt år du har haft! Kul att läsa allt!

Ett jätte Gott Nytt År till dig, hoppas så att det nya året blir lika fabulous!!

Kram

2010-12-30, 16:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback