Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dog city

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Vet ni en sak som är riktigt irriterande i den här stan?

Hundägare.

För det första förstår jag inte hur man kan ens överväga att köpa en hund i New York City. Det stackars djuret kan ju inte annat än vantrivas i den här miljön och boende här är överlag trångt En chihuaua går väl att ha, men jag har sett folk gå omkring med Doglassar (bernen sennen) och andra gigantiaska hundar. Men, to each their own. Om de vill ha en deprimerad hund som aldrig får leka i frihet och antagligen blir påkörd av galna taxichaufförer innan den fyller fem, fine.

Det jag däremot stör mig riktigt mycket på är hur ovilliga ägarna verkar vara att uppfostra sina hundar! Varenda hund man går förbi drar i hussen/matten till höger o vänster och struntar fullständigt i om deras koppel korsar någon annans väg (typ min) i deras hetsiga jakt efter kissplatser. Och ägarna; dom försöker inte göra nånting för att hålla tillbaka hundarna. Istället tittar dom på mig som att jag är dum i huvudet som inte går runt deras lille snuffselufs för hon ska ju faktiskt kissa.

Nej, New York är ingen plats för hundar. Eller dess ägare.


zeppa

gratulerar till glädjedagen!!

2010-12-11, 15:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback