Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Be on a plane

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vaknade upp imorse med värsta förkylningen. FAAN! Jag kan inte bli sjuk nu när jag äntligen ska få komma hem. Vill ta vara på varenda sekund och då kan jag ju inte ligga i sängen och hosta som nån tråkmåns. Nej, jag får se till att kurera mig innan fredag. Att sitta på ett mega-luftkonditionerat flygplan med snuva och hosta är inte vad riktigt vad jag tänkt mig för min hemfärd.

Apropå flygplan. Som fattig student har jag ju bokat ett flyg med Icelandair. Väldigt smidigt och väldigt billigt (ca 3000 kr t/r till New York) men självklart tillkommer en hake - man får ingen mat ombord. Det finns att köpa vad jag förstår men då känner jag att man lika gärna kan ta med sig något eget. Det är ju trots allt bara ca 9 timmar man behöver klara sig.

Så, vad tar man med sig för mat på ett flygplan?

1. Vatten
2. Frukt
3. Wholefoods Organic Dark Chocolate with Almond (kan inte leva utan)
4. Någon slags macka eller annat som stillar hungern
5. Lite godis

Hmm.. Vet inte om den där listan kändes så uppfinningsrik. Måste ju finnas annat man lätt kan packa ner i väskan. Jag får browsa Wholefoods ikväll och se om jag kan hitta på något bättre. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback