Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

12 dagar.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Sitter i excel class, har precis gjort utvardering av lararen. Orkar aldrig riktigt anstranga mig nar det galler sant dar. Fyller i "Very good" och sen far det vara bra.

Har mitt andra final imorgon, den har gangen ar det lite mer pa allvar. Provet ar i Fashion Business Practices, heeeela tjocka boken, och jag har typ 0% pluggmotivation just nu. Igar nar jag satt och forsokte komma in i det fick jag ett sug for att shoppa - vilket jag sedan gjorde, i princip hela dagen. Fick med mig en massa nya, fina grejer men risken ar att jag satter mitt betyg pa spel. Well, well. Jag lever just nu lite efter Karins devis "Vad gor det om hundra ar". For faktiskt, vad gor nanting om hundra ar?

Tolv dagar kvar till jag landar pa Arlanda. Martin har lovat att julpynta sin lagenhet, fixa mat och kopa tanda ljus. New York ar underbart men just nu langtar jag inte efter nagot annat an Sverige.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback